HATMEK kursiyerleri sergi heyecanını yaşadı

• 18 Temmuz 2022
Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’nda eğitim gören kursiyerler, yıl boyunca yaptıkları el emeği, göz nuru eserlerini sergiledi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’nın Antakya’daki merkezinde kadın giysileri, resim, müzik, el sanatları ve rölyef kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerler, eserlerini sergiledi. Başkan Lütfü Savaş, her yaştan vatandaşın Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’ndan, Hatay Büyükşehir Belediyesi Destek Eğitim Merkezi’yle Spor Kompleksi’nden faydalandığını belirtti. Kursları başarıyla tamamlayan kursiyerlerin heyecanına ortak olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan Savaş, Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’na destek veren Antakya Nedime Keser Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Sabri Tazeaslan’a teşekkür etti.