İzmir’de eğlencenin adresi: “Oasis Aquapark”

• 18 Temmuz 2022
İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İzenerji’nin Çeşme Belediyesi’nin ve İzmirli yatırımcıların ortaklığıyla Çeşme Alaçatı’da kurduğu “Oasis Aquapark” yaz sıcaklarında eğlencenin adresi oldu.

Oasis Aquapark, haziran ayında açıldı, açıldığı günden bu yana 5.500 kişiyi ağırladı. Tesis, ailelerin çocuklarıyla birlikte yüzebileceği havuzları, heyecan dolu kaydırak parkurları, performans müzikleri ve gösterilerle günübirlik tatilin vazgeçilmez adresi oldu. Ege Bölgesi’nin en büyük su parkı işletmesi olan Oasis Aquapark’ta her yaş grubuna göre havuz bulunuyor. Oasis Aquapark İşletme Müdürü Hakan Foral, “Sezon çok hareketli geçiyor. Bir ayda 5.500 kişiyi ağırladık. 60 dönüm üzerine kurulan tesiste 7’den 70’e her vatandaşımız eğlenebiliyor,” dedi.