Kalamış Yaz Festivali başladı

• 18 Temmuz 2022
Kadıköy Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Kalamış Yaz Festivali, Charlie Chaplin’in sessiz klasiklerinden Sirk (The Circus) adlı filmle başladı.

Kadıköy Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Kalamış Yaz Festivali, sanatseverlerle buluştu. Festival, 51 gün boyunca devam edecek. Festival kapsamında 34 konser ve 17 film sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Festival, Charlie Chaplin’in “Sirk” adlı filmiyle başladı. Film gösterimine sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.  Başkan Şerdil Dara Odabaşı, “Yaz festivalinin bu yıl ikincisini düzenliyoruz. Geçen yıl pandemi koşullarına uygun olarak ortamı düzenlemiştik. Bu yıl da pandemi koşullarına riayet ederek festivali başlattık. Kadıköy’den ve İstanbul’dan misafirlerimizi bekliyoruz,” dedi.