Muğla Büyükşehir’den üreticilere ekipman desteği

• 18 Temmuz 2022
Muğla Büyükşehir Belediyesi, tarımsal üretimi desteklemek için sürdürdüğü projeler kapsamında üreticilere ekipman desteği veriyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, tarım ve hayvancılığa verdiği desteği sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Milaslı üreticilere 1 milyon 300 bin TL değerinde kaba yem desteği veren Muğla Büyükşehir Belediyesi, Datça’da badem üreticisini desteklemek amacıyla badem kırma ve sıyırma makinesi aldı. Badem kırma ve ayıklama makinesinin yanı sıra bir adet yeşil kabuk soyma makinesi de üreticilerin kullanımına sunuldu. Kabuk soyma makinesi saatte 1.500 kilogram badem soyma kapasitesiyle üretimin hızlanmasına katkıda bulunacak.