Şehit Korkut’un adı Devrek’de yaşayacak

• 18 Temmuz 2022
Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, şehit Piyade Uzman Çavuş Okan Korkut’un adının verildiği sosyal tesislerin açılışını yaptı.

Başkan Çetin Bozkurt, 31 Mayıs 2016 tarihinde Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Okan Korkut’un Yılancakuz Köyü’ndeki mezarını ziyaret etti ve şehidin adını taşıyan Şehit Okan Korkut Sosyal Tesisleri’ni açtı. Başkan Bozkurt, “Yılancakuz köylülerinin böyle bir kahramana sahip çıkmasından ötürü gurur duyuyorum. Onu ve diğer şehitlerimizi unutmayan, her daim gönüllerinde yaşatanlara da şükranlarımı sunuyor, bu tesisin yapılmasında emeği geçen köylülere teşekkür ediyorum, hayırlı uğurlu olsun,” dedi.