“Su Kahramanları” atölyesi düzenlendi

• 18 Temmuz 2022
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ve Çocuk Hakları Birimi tarafından çocuklar için “Su Kahramanları” atölyesi düzenlendi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, atölyeye katılan “Su Kahramanı” adaylarının aileleriyle iletişime geçerek atölye sonunda verilen çizelgelerindeki görevleri yerine getiren çocuklara sürpriz hediyelerini teslim etti. Ziyaretlere katılan ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen, atölye çalışmasına katılan çocuklara rozetlerini taktı. Özen, “Artık size ‘Su Kahramanı’ diyebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonra da size takdim ettiğimiz rozetle bu görevi sürdüreceğinize, evinizde, okulunuzda ve çevrenizde bilinçli tüketim yapacağınıza inanıyor, suya verdiğiniz önem için bir kez daha teşekkür ediyoruz,” dedi.