Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden personeline eğitim

• 18 Temmuz 2022
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Aile ve Toplum Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından on bir ilçede görev yapan itfaiye ve zabıta personeline “stres, öfke yönetimi ve psikolojik dayanıklılık” konularında eğitim verildi.

Malkara, Hayrabolu ve Şarköy ilçelerinde görev yapan 20 zabıta personeline Süleymanpaşa Kadın Danışma Merkezi’nde görevli psikolog Damla Kurum tarafından “stres, stres yönetimi, örgüt içi stres, öfke, öfke yönetimi, psikolojik dayanıklılık, psikolojik dayanıklılığı etkileyen faktörler ve psikolojik dayanıklılığı geliştirme stratejileri” konularında bilgi verildi. Bilgilendirme seminerinde zabıta personelinin soruları da yanıtlandı. Başkan Kadir Albayrak, “Personelimizin eğitimine her zaman önem verdik. Malkara, Hayrabolu ve Şarköy ilçelerinde verilen eğitimler belli bir program dahilinde diğer ilçelerimizde de devam edecek,” dedi.