“Açık Hava Sinema Geceleri” düzenlenecek

• 25 Temmuz 2022
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde geleneksel hâle getirdiği ve büyük ilgi gören “Açık Hava Sinema Geceleri”, 12 ilçe merkezinde 25 Temmuz-11 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek.

Kültür-sanat etkinliklerini ilçelere yayarak sosyal hayata destek olmaya devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, gelenekselleşen “Açık Hava Sinema Geceleri” kapsamında 12 ilçede film gösterimi yapacak. Geçtiğimiz yıllarda “İftarlık Gazoz”, “Aile Arasında”, “Bizim İçin Şampiyon” gibi çok sayıda filmi ilçelerdeki izleyiciyle buluşturan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, yönetmenliğini Onur Bilgetay’ın yaptığı, Cem Gelinoğlu, Melis Babadağ, Lale Başar, Hakan Yılmaz ve Müfit Kayacan’ın rol aldığı “Aykut Enişte 2” adlı filmi ilçe meydanlarında vatandaşlarla buluşturacak.