Antalya Büyükşehir yeni sosyal yaşam alanları için çalışıyor

• 25 Temmuz 2022
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Güneş Mahallesi’nde başlattığı kentsel dönüşüm projesi kapsamında sosyal yaşam alanları oluşturuluyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in planlı, kurallı ve kimlikli bir kent hedefiyle Güneş Mahallesi’nde başlattığı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yeşili bol, modern oyun gruplarının ve spor aletlerinin yer aldığı sosyal alanlar kente kazandırılıyor. Devam eden çalışmalar kapsamında ekipler alanda 1.000 metrekare mineralli taş ve 650 metrekare bordür çalışması yaptı. Park alanında yaklaşık 6.500 metrekare yeşil alana ve çeşitli ağaç türlerine de yer verilecek.