Aydın Büyükşehir bakım, onarım hizmetlerini sürdürüyor

• 25 Temmuz 2022
Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yeşil alanlarla caddelerde bakım, onarım ve temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Germencik’te Kurtuluş, Lozan, Ziya Gökalp, Şehit Teğmen Şakir Cezayir Caddeleri’yle Ortaklar Mahallesi’ndeki Atatürk, Alparslan Türkeş, 7 Eylül, Namık Kemal, Hürriyet ve Sanayi Caddeleri üzerindeki yeşil alanları Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi’yle Çevre Koruma Dairesi ekiplerinin ortak çalışmasıyla temizledi. Çalışma kapsamında caddelerdeki ağaçlar budandı, uzayan çimler kesildi ve yollar temizlendi. Başkan Özlem Çerçioglu, Germencik’te yapılan bu çalışmanın diğer ilçelerle devam edeceğini belirtti.