Başkan Albayrak: “Halkımıza en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz”

• 25 Temmuz 2022
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Ergene Sosyo-Kültürel Tesis, Cemevi ve Aşevi’ni hizmete açacak.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ergene Sosyo-Kültürel Tesis, Cemevi ve Aşevi, 29 Temmuz saat 17:00’de düzenlenecek törenle vatandaşların hizmetine sunulacak. 1.780 metrekarelik alana inşa edilen Ergene Sosyo-Kültürel Tesis, Cemevi ve Aşevi, üç kattan oluşuyor. Zemin katta aşevi, mutfak, gıda deposu, kadın-erkek-engelli wc, çok amaçlı salon, kadın-erkek abdesthane, birinci katta etkinlik alanı, iki idari oda, kütüphane, iki derslik, bodrum katta cenaze yıkama alanı, morg, kadın-erkek mescit ve teknik alanlar yer alıyor. Başkan Kadir Albayrak, “Halkımıza en iyi hizmeti vermek için mesai mefhumu gözetmeden çalışıyoruz. Bu çalışmalar kapsamında dinî, kültürel ve sosyal alanlarda önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. 29 Temmuz’da açılışını yapacağımız Ergene Sosyo-Kültürel Tesis, Cemevi ve Aşevi de bu hizmetlerimizin en önemli örneklerinden biri. Ergene Sosyo-Kültürel Tesis, Cemevi ve Aşevi’nin halkımıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum,” dedi.