Başkan Dutlulu belediye çalışmalarını yerinde izledi

• 25 Temmuz 2022
Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, kırsal mahallelerdeki çalışmaları inceledi.

Başkan Besim Dutlulu, kırsal mahallelerde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. İlk olarak Akselendi Mahallesi’nde 4.000 metrekare çift kat sathi kaplama ve 5.500 metrekare sıcak asfaltla 2.000 metrekareden fazla alanda yapılan parke taş döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Besim Dutlulu, daha sonra Süleymanlı Mahallesi’nde 15.000 metrekare alanda yapılan parke taş çalışmalarını inceleyerek vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Besim Dutlulu, “Akselendi Mahallesi’nde sıcak/soğuk asfalt, parke taş ve arazi yolu çalışmaları devam ediyor. Akselendi Mahallesi’nde yaptığımız çalışmaları yerinde inceleyerek bölge halkının taleplerini dinledik. Tüm gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz,” dedi.