Başkan Geyikçi: “Güreşe desteğimiz her zaman devam edecek”

• 25 Temmuz 2022
Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, 661. Tarihî Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde er başarı kazanan güreşçileri makamında ağırladı.

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, 661. Tarihî Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde küçük orta boyda üçüncü olan Mustafa Çoban’ı, teşvik iki boyda birinci olan Ramazan Efe Boztaş’ı, deste küçük boyda üçüncü olan Yiğit Arda Aluç’u, başaltıda güreşen Burak Ünar’ı ve küçük orta, küçük boyda güreşen Hakan Karataş’ı tebrik ederek hediyelerini takdim etti. Başkan Geyikçi, “661. Tarihî Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde Finike’yi temsil eden, yiğitçe güreşen pehlivanlarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Ata sporumuz güreşe desteğimiz her zaman devam edecek,” dedi.