Bayraklı’da hizmet seferberliği

• 25 Temmuz 2022
Bayraklı Belediyesi, Bayraklı sokaklarında seferberlik başlattı.

Bayraklı’nın her bölgesinde vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmeye yönelik çalışmalarını sürdüren Bayraklı Belediyesi, ilçenin tamamını kapsayacak yeni bir seferberlik başlattı. Başkan Serdar Sandal, eksikleri yerinde tespit etmek, talep ve önerileri ilk ağızdan dinlemek için mahalle gezilerine başladı. Soğukkuyu’da mahalle muhtarı Coşkun Bülbül’den mahallenin eksiklerini ve yapılması gerekenleri dinleyen Başkan Sandal, esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Sokaklardaki eksikler tespit edildi, çözüm için çalışmaların başlatılacağı belirtildi. Sosyal tesis, kütüphane, kültür merkezi ve yeni spor alanları için vatandaşlardan gelen taleplerin karşılanacağı müjdesi verildi.