“Bir Nefes Hayat” konserleri Altınkum Mahallesi’nde başladı

• 25 Temmuz 2022
Edremit Belediyesi’nin SMA hastası bebeklere destek olmak için düzenlediği “Bir Nefes Hayat” konserleri Altınkum Mahallesi’nde başladı.

Edremit Belediyesi’nin düzenlediği “Bir Nefes Hayat” konserleri Grup Mösyö’yle Altınkum’da başladı. Edremit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinasyonunda SMA hastası bebekler Aysima, Ömer Alp, Kaan Efe ve Fatma Zehra’ya destek olmak için düzenlenen ücretsiz yardım konserlerinin ilkinde Grup Mösyö sahne aldı. Konsere katılan vatandaşlar SMA’lı bebeklere yardımda bulundu. Konser gelirlerinin SMA’lı bebeklere bağışlanacağı “Bir Nefes Hayat” konserleri 28 Temmuz’da Altınoluk Cumhuriyet Meydanı’nda Berk Müzik Arion Orkestrası ve Dj Mehmet Ali Çoban’nın performansıyla sona erecek.