Burdur Belediyesi tarihi sanatla buluşturdu

• 25 Temmuz 2022

Burdur Belediyesi Kültür ve Sanat Atölyesi, tarihî Şehir Kulübü’nde hem sanatçı yetiştirecek hem de sanat eserleri sergileyecek. Tarihî Şehir Kulübü’nde incelemelerde bulunun Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, görsel sanatlar öğretmeni Hülya Altuğ’dan bilgi aldı. Başkan Ercengiz, “Burdur Şehir Kulübü, yeni işlevi yeni güzellikleriyle sizi bekliyor. Sanat evi olarak kullanacağımız alanda hem sanatçı yetiştirilecek hem de sanat eserleri sergilenecek. Tarihi sanatla buluşturduk,” dedi.