Burhaniye Belediyesi Gençlik Merkezi yaz kursları tatil boyunca devam ediyor

• 25 Temmuz 2022
Burhaniye Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Burhaniye Belediyesi Gençlik Merkezi’ndeki yaz kursları tatil boyunca devam edecek.

Okulların kapanmasıyla birlikte Burhaniye Belediyesi Gençlik Merkezi’nde başlayan yaz kursları yoğun ilgi görüyor. Gitar, drama, resim, satranç, İngilizce, halk oyunları, akıl-zekâ oyunları gibi çeşitli kursların verildiği merkezde her yaş grubuna hitap edecek pilates kursu da var. 600 öğrencinin kayıt olduğu yaz kursları temmuz ve ağustos aylarında devam edecek. Öğrencilerin yaz tatilini verimli geçirmesi için planlanan kursların önemine değinen Başkan Ali Kemal Deveciler, “Eğitim, öncelikli konularımızdan biri. Tüm yaş grubundaki çocuklara ve gençlere yönelik eğitim desteğimiz sürüyor. Yaz sezonunda 600 öğrenciye kurs imkânı sunuyoruz,” dedi.