Ceyhan Belediyesi asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor

• 25 Temmuz 2022
Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle yol çalışmalarını tamamlayacaklarını belirtti.

Ceyhan Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Bayram süresince temizlikten güvenliğe, kaldırım ve yol bakım-onarım çalışmalarından denetime kadar her alanda vatandaşlara hizmet sunan Ceyhan Belediyesi, ilçe genelinde bozuk yol kalmayana kadar asfalt ve parke çalışmalarını sürdürecek. Başkan Hülya Erdem, Yol Müdürlüğü ekiplerinin Namık Kemal Mahallesi ve Muradiye Mahallesi’nde asfalt, Fatih Sultan Mahallesi’nde parke ve yol bakım-onarım çalışmalarına devam ettiğini söyledi. Söz konusu mahallelerin ardından ekipler, hastane yolunu ve köprüsünü asfaltlayacak. Namık Kemal Mahallesi’nde de asfalt çalışmalarının başlayacağını kaydeden Başkan Erdem, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın da desteğiyle ilçe genelinde bozuk yol bırakmayacaklarını vurguladı.