Çiğli’nin yerel sanatçılarını müzikseverlerle buluşturuluyor

• 25 Temmuz 2022
Çiğli Belediyesi, farklı mahallelerde düzenlediği yaz konserleriyle Çiğli’nin yerel sanatçılarını müzikseverlerle buluşturuyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organize ettiği yaz konserleri kapsamında Berfin Berşe, Kardeşler Muhabbeti grubu, Şehriban, Ateş Polet, Tuncer Bal, Haydar Güneş Özçelik sahne alacak. Yaz konserleri için vatandaşlara çağrıda bulunan Başkan Utku Gümrükçü, “Müzik, sanat, edebiyat ve spor gibi alanlarda ilçemizin öz değerlerini geliştirmek için çaba harcıyoruz. Düzenlediğimiz yaz konserlerinde ulusal sanatçıların yanı sıra Çiğli’de yaşayan yerel sanatçılara da yer veriyoruz. Yerel sanatçılar, temmuz ve ağustos aylarında farklı mahallelerde sahneye çıkacak. Müzikseverleri konserlerimize bekliyoruz,” dedi.