“İstanbul Senin” uygulaması WiFi hizmetinin giriş noktası

• 25 Temmuz 2022
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerine kolayca ulaşılmasını sağlayan “İstanbul Senin” uygulaması WiFi hizmetinin giriş noktası olacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi WiFi ücretsiz mobil internet, cep telefonundan internete bağlananlar için sadece “İstanbul Senin” mobil uygulaması üzerinden kullanılabilecek. İstanbullular, her geçen gün yaygınlaşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi WiFi noktalarından uygulamayı kullanarak kolayca internete erişebilecek. Ücretsiz, güvenli ve hızlı internet, meydan, cadde, park, bahçe, spor alanları, kültür merkezleri, sosyal tesisler, üniversite, hastane, toplu taşıma araçları ve daha birçok kamusal alanda herkesin hizmetinde olacak. “İstanbul Senin” uygulamasını daha önce indiren kullanıcılar ise, İstanbul Büyükşehir Belediyesi WiFi mini uygulamasını açıp, konum izni vererek bulundukları yere en yakın WiFi bağlantı noktalarını harita üzerinde görebilecekler, en yakın İstanbul Büyükşehir Belediyesi WiFi bağlantı noktasına ek bir bilgi ya da şifre girmeden bağlanabilecekler. Kullanıcılar, kalan kota bilgilerini de anlık olarak takip edebilecek.