Kadıköy Belediyesi yaz spor okuluna kayıtlar başladı

• 25 Temmuz 2022
Kadıköy Belediyesi’nin 7-12 yaş arasındaki çocuklar için açtığı yaz spor okulunun ikinci dönem kayıtları başladı.

Kadıköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde ilk dönemi 20 Haziran’da başlayan programa Kadıköylü aileler ve çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Dokuz farklı branşta eğitim verilen yaz spor okulunun ikinci dönemi 1 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında olacak. 7-12 yaş arasındaki çocuklar için hazırlanan programın kayıtları 25-29 Temmuz tarihlerinde yapılacak. Profesyonel antrenörler eşliğinde yaz spor okulundan yararlanan çocuklar aktivitelere katılıyor, yeni arkadaşlar ediniyor. Çocukların sporla iç içe keyifli bir tatil dönemi geçirmesini sağlamak için hazırlanan yaz okulu çocukları bekliyor. Kadıköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, futbol, basketbol, tenis, yüzme, masa tenisi, eğitsel oyunlar, jimnastik, özel etkinlikler ve kaykay olmak üzere dokuz ayrı branşta eğitim veriyor.