Karşıyaka Belediyesi bir spor alanını daha ilçeye kazandırıyor

• 25 Temmuz 2022

Bisiklet sporuna yeni başlayan gençlerin kendilerini geliştirmesi için yapılan pump track parkı, aksiyon tutkunlarının yeni adresi olacak.  İzmir’de ilk olma özelliği taşıyan parkta 243 metre uzunluğunda pump track pisti bulunuyor. 800 metrekare asfaltla kaplanan alan, gece ve gündüz kullanıma uygun hâlde dizayn edildi. Aydınlatma işlemleri tamamlanan parkın tribünü de en kısa sürede tamamlanacak. Alanda 11 palmiye, 20 ıhlamur ağacı, sarmaşıklar ve yer örtücüler kullanıldı. Park, 1.700 metrekare çimle kaplandı. Pump track parkının kısa sürede hizmete sunulması hedefleniyor.