Kır-Köy Projesi’nde sona gelindi

• 25 Temmuz 2022
Kırşehir Belediyesi’nin başlattığı Kır-Köy Projesi’nde sona gelindi.

Kırşehir Belediyesi, Anadolu’ya örnek olacak Kır-Köy Projesi’nin tamamlanmak üzere olduğunu açıkladı. Başkanı Selahattin Ekicioğlu, bir kentte yaşayan insanların ve sosyal katmanların faydalanabileceği projeyi daha göreve gelmeden oluşturduklarını söyledi. Başkan Ekicioğlu, “Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında belediyemiz tarafından oluşturulan “Kır-Köy Kampüsü-Kırşehir’de Dezavantajlı Gruplara Umut Doğuyor” projesiyle sosyal, ekonomik ve fiziksel engeller, sağlık problemleri ve coğrafi etmenler sebebiyle dezavantajlı durumdaki kadınların, yaşlıların ve engelli bireylerin toplumsal yaşamın her alanına katılmasını ve uyumlarının artırılmasını hedefledik. Projemizin hayata geçmesine çok az bir süre kaldı,” dedi.