Mersin Büyükşehir’de yaylalara ulaşım kolaylaştırıldı

• 25 Temmuz 2022
Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Toplu Taşıma Şube Müdürlüğü, yaylalara otobüs ve sefer sayılarını artırdı.

Başkan Vahap Seçer’in öncülüğünde son üç yılda alınan yeni otobüslerle Mersin’in 2029 yılına kadar otobüs ihtiyacını karşılayan Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin yaylalar için uygulamaya koyduğu ek seferler ve artırılan otobüs sayısı vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Akaryakıt fiyatlarındaki artışın ardından yaylalara ulaşımın özel araçlarla daha da zorlaştığını belirten vatandaşlar, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin yaylalara giden toplu taşıma hatlarında otobüs sefer sayısını artırmasından ve ek sefer düzenlemesinden mutlu olduklarını ifade etti.