Sağlıklı Yaşam Merkezi hizmete açıldı

• 25 Temmuz 2022
Honaz Belediyesi, Afşinbey Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Sağlıklı Yaşam Merkezi’ni hizmete açtı.

Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin açılış törenine Honaz Kaymakamı Hamit Genç, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum, Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanı Ayşen Kocabay, Gelecek Partisi İl Başkanı Aykut Yıldırım, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mustafa Çelik, İYİ Parti İlçe Başkanı Osman Çaybaşı, davetliler ve vatandaşlar katıldı. Sağlıklı yaşamın öneminin daha iyi anlaşıldığı şu günlerde Honaz’a modern bir sağlık merkezini kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Yüksel Kepenek, vatandaşların Sağlıklı Yaşam Merkezi’ne kolayca ulaşacağını, merkezden özellikle engelli ve yaşlı vatandaşların hizmet alacağını belirtti.