Sarnıç Toplum Merkezi Gaziemirlilerin hizmetine açıldı

• 25 Temmuz 2022
Gaziemir Belediyesi, Sarnıç Toplum Merkezi hizmete açıldı.

Gaziemir Belediyesi’nin toplumun demografik, ekonomik ve sosyal ihtiyaçlarının tespit edilmesi ve bu sorunlara çözüm üretmek amacıyla hayata geçirdiği Sarnıç Toplum Merkezi hizmete açıldı. Sosyal hizmet uzmanlarının, psikologların ve çocuk gelişim uzmanlarının görev yapacağı merkezde engelliler, kadınlar ve çocuklar başta olmak üzere toplumun her kesimine hizmet sunulacak. Merkez, Başkan Halil Arda’nın ev sahipliğinde düzenlenen törenle açıldı. Başkan Arda, “İlk ve örnek olacak bu merkezde toplumun her kesimini bir araya getireceğiz, vatandaşların sorunlarına çözüm üreteceğiz,” dedi. Merkezde verilecek eğitimlerle, düzenlenecek sosyal ve kültürel faaliyetler aracılığıyla sosyo-ekonomik yönden dezavantajlı olan bireylerin eğitimine ve kültürel gelişimine katkıda bulunulacak.