Yerel Eşitlik Eylem Planı için çalıştay

• 25 Temmuz 2022
Balçova Belediyesi, hazırlamaya devam ettiği Yerel Eşitlik Eylem Planı’nın toplumun tüm kesimlerini kapsaması amacıyla çalıştay düzenledi.

Toplumsal cinsiyet eşitliğinin hayatın her alanında işlerlik kazanması için çalışmalar yapan belediyeler arasına Balçova Belediyesi de katıldı. Yerel Eşitlik Eylem Planı hazırlamaya başlayan Balçova Belediyesi Kadın Danışma Merkezi, eylem planının olumlu ve olumsuz yanlarının daha objektif değerlendirilebilmesi için İzmir’deki meslek odalarının, sivil toplum kuruluşlarının ve derneklerin temsilcilerinin katıldığı izleme heyeti toplantısı düzenledi. Balçova Belediyesi’nin hizmetlerini anlatan sunumun ardından söz alan Başkan Fatma Çalkaya, Balçova’da kadın dostu bir belediye olduğunun ve bunun Balçova Belediyesi’nin stratejik planında yer aldığının altını çizdi.