Adana Büyükşehir’den yerel eşitlik çalıştayı

• 4 Temmuz 2022
Adana Büyükşehir Belediyesi, Yerel Eşitlik Eylem Planı Hazırlık Çalıştayı yapıldı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Yerel Eşitlik Eylem Planı Hazırlık Çalıştayı, Seyhan Oteli’nde yapıldı. Çalıştay, kadınların yaşadığı sorunları anlamak, bu sorunlara çözüm üretmek ve birbiriyle bağlantılı stratejiler üretmek amacıyla düzenlendi. Çalıştaya Adana Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, sivil toplum kuruluşları, akademisyenler ve aktivistler katıldı. Başkan Zeydan Karalar, “Hepimiz biriz, birlikte eşitiz. Adana’yı eşitlikçi bir kent yapma kararlılığımız doğrultusunda Yerel Eşitlik Eylem Planı Hazırlık Çalıştayı’nı paydaşlarımızla gerçekleştiriyoruz. Kadınların yaşadığı sorunları çözmek ve kadın-erkek eşitliğini sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz,” dedi.