Akhisar Belediyesi’nden 5 bin fesleğen

• 4 Temmuz 2022
Akhisar Belediyesi, kendi yetiştirdiği 5.000 adet fesleğeni vatandaşlara dağıttı.

Akhisar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün ürettiği yaklaşık 5.000 adet fesleğen vatandaşlara dağıtıldı. Başkanı Besim Dutlulu, fesleğen alamayan vatandaşların Gölet alanındaki Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı fidanlıktan temin edebileceğini belirtti. Başkan Dutlulu, “Belediyemizin ürettiği 5.000 adet fesleğeni Akhisar’ın sokakları, balkonları daha güzel koksun diye vatandaşlara ücretsiz dağıttık. Bu fesleğenleri Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı fidanlığımızda tamamen kendi imkânlarımızla üretiyoruz, emeği geçen herkese teşekkür ederim,” dedi.