Aydın Büyükşehir’den “Kitapların Gizli Yüreği” sergisi

• 4 Temmuz 2022
Aydın Büyükşehir Belediyesi, Tekstil Park Sanat Galerisi’nde “Kitapların Gizli Yüreği” adlı sergi açıldı.

Ünlü sanatçı Gürbüz Doğan Ekşioğlu’nun kitap illüstrasyonlarından oluşan “Kitapların Gizli Yüreği” adlı sergi, sanat yazarı İbrahim Karaoğlu’nun küratörlüğünde Aydın Büyükşehir Belediyesi Tekstil Park Sanat Galerisi’nde açıldı. Serginin açılışına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Çağdaş illüstrasyon sanatının dünyaca ünlü ustası Gürbüz Doğan Ekşioğlu, birbirinden kıymetli resimlerinden oluşan ‘Kitapların Gizli Yüreği’ adlı çok özel bir seçkiyle konuğumuz oldu. Tekstil Park Sanat Galerisi’nde Aydınlı sanatseverlerle sanatçıları buluşturacağız. Sevgi ve sanat eksilmesin yaşantımızdan,” dedi.