Başkan Ercengiz “Burdur’un Nabzı” programında değerlendirmelerde bulundu

• 4 Temmuz 2022
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Burdur’un Nabzı” adlı programda değerlendirmelerde bulundu.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kanal 15’te Bilal Karasakal’ın hazırlayıp sunduğu “Burdur’un Nabzı” programına katıldı. Başkan Ercengiz, Cumhuriyet Meydanı’ndan canlı yayınlanan programda deprem hazırlıkları, kentsel dönüşüm, Senir içme suyu, sokak hayvanları, milletvekilli adaylığı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Ali Orkun Ercengiz, “Bize yetecek kadar nitelikli içme suyu var. Bir terslik olmazsa, o suyu da Burdur’un içme suyuna dahil edeceğiz. Bu yılın sonuna doğru içme suyu arıtma tesisi de devreye girecek,” dedi.