Başkan Ekicioğlu Emek Buluşması’na katıldı

• 4 Temmuz 2022
Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Cacabey Meydanı’ndaki Emek Buluşması’na katıldı.

Kırşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezi ve Kırşehir Kent Konseyi’nin birlikte düzenlediği Kadın Emek Pazarı’nın açılışına Başkan Selahattin Ekicioğlu,  KESOB Başkanı Bahamettin Öztürk ve Kırşehir Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül katıldı. Cacabey Meydanı’ndaki buluşmaya katılan Başkan Selahattin Ekicioğlu, “Sivil toplum kuruluşları, meslek odaları, kent konseyi ve esnaf odaları, o kentin bileşenleridir. Kadın Emek Pazarı’ndaki emekçi kadınlar, ürünlerini satışa sunuyor. Cacabey Meydanı’nda daha görünür bir alanda ürünlerin sunulması için biz de kadınlara destek olduk. Kadın Emek Pazarı’ndaki arkadaşların isteğiyle, belli aralıklarla, Kırşehir Kent Konseyi’nin önderliğinde kadınların ürünlerini vatandaşlarla buluşturuyoruz,” dedi.