Büyükçekmece Belediyesi Barınma Politikaları Özel Ödülü’ne layık görüldü

• 4 Temmuz 2022
Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Barınma Politikaları Özel Ödülü’ne layık görüldü.

Roma Active Albania ve ERGO Network ortaklığında yürütülen, Sıfır Ayrımcılık Derneği’nin Türkiye yürütücüsü olduğu “Batı Balkanlar ve Türkiye’de Roman Kadının Değişim Gücü Projesi” kapsamında Başkan Hasan Akgün’e Barınma Politikaları Özel Ödülü verildi. Belediyeler ve Roman toplulukları arasındaki diyaloğu güçlendirmeyi hedefleyen proje dahilinde Dedeman Bostancı İstanbul Hotel’de düzenlenen ödül töreninde belediye başkanları ödüllerini aldı. Başkan Akgün, “Büyükçekmece’de 12.000 kişi yaşıyor. Kentsel dönüşümle ilgili planlar yaptık. Mimarsinan’da 504 aileyi kapsayan kentsel dönüşüm çalışmaları yapıyoruz,” dedi.