Gaziemir Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor

• 4 Temmuz 2022

Gaziemir Belediyesi, ilçeye modern bir görünüm kazandırmak ve vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek için ilçenin 16 mahallesinde yol yapım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü, bozulan yolları yeniliyor. Yol yenileme çalışmaları kapsamında Sarnıç bölgesindeki 1.200 metre uzunluğundaki Vatan Caddesi yenileniyor. Eskiyen yol kaplaması sökülen caddede içme suyu hattı yenilendikten ve altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra kaldırım yapma ve yol kaplama işlemi başladı. Ekipler, caddenin her iki tarafına 1 metre 25 santimetre genişliğinde kaldırım yapacak, caddenin zeminine de kilit parke taşı döşeyecek. Vatan Caddesi, yayalar ve taşıtlar için daha güvenli hâle gelecek.