“Halk Ekmek” bütün Ankara’da hizmette

• 4 Temmuz 2022
Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Halk Ekmek” satış büfesi sayısını 422’ye yükseltti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde olduğu kadar çevre ilçelerde de ekmek satış büfelerinin sayısını her geçen gün artırıyor. Şeffaf yönetim anlayışı doğrultusunda ABB TV ve sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayınlanan “Halk Ekmek” satış büfesi çekilişine 292 kişi başvuruda bulundu. Halk Ekmek ve Un Fabrikası Genel Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda düzenlenen çekilişle Akyurt, Elmadağ, Gölbaşı, Mamak, Polatlı ve Sincan ilçelerinde sekizi ilk kez hizmete girecek olan toplam 18 satış büfesi yeni sahiplerini buldu, büfe sahipleri sözleşmelerini imzalamaya başladı.