Kartal Belediyesi’nin spor kurslarında yeni sezon başladı

• 4 Temmuz 2022

Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, ücretsiz spor kursları düzenliyor. Uzman eğitmen kadrosuyla geçtiğimiz yıllarda büyük bir başarı yakalayan Kartal Belediyesi, geçmişten gelen tecrübeyle yeni sezonun çalışmalarına başladı. Beden eğitimi ve spor yüksekokulları, spor lisesi ve polis akademisi sınavlarına hazırlanan genç öğrenciler, eğitmenler eşliğinde ilk idmana çıktı. 80 kişiden oluşan öğrenci grubu sıkı bir antrenman yaptı. Kapalı salondaki antrenmanda kondisyon, temel spor, parkur tamamlama gibi farklı branşlarda çalışmalar yapıldı. Eylül ayında bitmesi planlanan idmanlarla birlikte öğrencilerin yeni eğitim-öğretim yılına hazır olması amaçlanıyor.