KİGEM kursiyerlerinden yıl sonu gösterisi

• 4 Temmuz 2022
Mersin Yenişehir Belediyesi Kişisel Gelişim Merkezi (KİGEM) kursiyerleri yıl sonu gösterisi düzenledi.

Mersin Yenişehir Belediyesi Kişisel Gelişim Merkezi (KİGEM)’nde eğitim alan kursiyerlerin sahnelediği yıl sonu gösterisi izleyenlerden tam not aldı. Kültür-sanat alanında 13 farklı branşta eğitimlerini tamamlayan kursiyerler yeteneklerini sahneledi. Farklı yaş gruplarındaki kursiyerler, Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde sahne aldı. Piyano, bağlama ve gitar dinletisiyle, bale ve caz dans gösterileriyle hünerlerini sergileyen KİGEM kursiyerleri, izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Başkan Abdullah Özyiğit de vatandaşlarla birlikte KİGEM’in yıl sonu gösterisini izledi.