Kırklareli Belediyesi anlamlı bir etkinliğe öncülük etti

• 4 Temmuz 2022
Kırklareli Belediyesi’nin öncülüğünde, kadınların katılımıyla SMA hastası İdil Ayşe için organize edilen kahvaltıya ilgi yoğun oldu.

Yayla Parkı’nda düzenlenen kahvaltıya Başkan Mehmet Siyam Kesimoğlu ve eşi Sibel Kesimoğlu, İdil Ayşe’nin annesi Zeynep Adakan da katıldı. 250 kişiyi aşkın Kırklarelili kadının katıldığı organizasyonda Sibel Kesimoğlu misafirlerle tek tek ilgilendi. SMA Tip 1 hastası olan İdil Ayşe için valilik izniyle düzenlenen yardım kampanyasında gereken miktarın %73’ü toplandı. İdil Ayşe’nin, Boston’da tedavi olacağı hastanenin belirttiği kriterleri kaybetmemesi için ailesi ve yardımseverler çaba göstermeye, zamanla yarışmaya devam ediyor. Başkan Mehmet Siyam Kesimoğlu, “Kırklarelili hemşerilerimiz İdil Ayşe için başından beri takdire şayan bir duyarlılık örneği gösterdi. İdil Ayşe’yle anne ve babasının sonuna kadar yanında olacağız. Geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum,” dedi.