Muğla Büyükşehir zeytin ağaçlarına yönelik çalışıyor

• 4 Temmuz 2022

Kadınların üretime katılmasına önem veren Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde kadın kooperatiflerinin ve üreticilerin desteklenmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Muğla Büyükşehir Belediyesi’yle S.S. Milas Anatolie Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi arasında “Milas Bölgesindeki Zeytin Ağaçlarının Gençleştirilmesi ve Bakımı Projesi Destekleme Protokolü” imzalandı. Protokol dahilinde Milas ilçesinde Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ait 120 dönüm arazideki zeytinlikler, S.S. Anatolia Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’yle birlikte değerlendirilecek.