Seyhan Belediyesi’nin okullara desteği sürüyor

• 4 Temmuz 2022

Yaşamın her alanında üretimi hizmet felsefesi olarak benimseyen, üreten ve ürettiğini paylaşan Seyhan Belediyesi, eğitim-öğretim yılının sona ermesinin ardından Seyhan Kaymakamlığı ve Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’yle yürütülen proje kapsamında devlet okullarında kullanılmak üzere ürettiği 650 kova boyayı yetkililere teslim etti.  Başkan Akif Kemal Akay, “Bugünümüz ve geleceğimiz olan gençlerin çok daha iyi koşullarda eğitim görmesine katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gençler için ne yapsak az,” dedi. Seyhan Kaymakamlığı, Seyhan Belediyesi ve Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte yürüttüğü “Senin Rengin Projesi” kapsamında devlet okullarında kullanılmak üzere üretilen 47 ton ağırlığında 2.350 kova boya yetkililere teslim edildi.