U20 Plaj Voleybolu Türkiye Şampiyonası yapıldı

• 4 Temmuz 2022
Burhaniye Belediyesi’nin ev sahipliğinde U20 Plaj Voleybolu Türkiye Şampiyonası yapıldı.

Kadınlar ve erkekler kategorisinde yapılan şampiyonada Türkiye Kadın Voleybol Takımı şampiyonluk kupasını kazandı. Türkiye, Romanya, Moldova, Sırbistan ve Kosova’dan 44 sporcunun katıldığı şampiyonada dereceye girenlere madalya ve kupaları törenle verildi. Balkan Beach Tour Türkiye Şampiyonası’nda kadınlar kategorisinde Türkiye takımı şampiyon oldu. Türkiye takımı erkekler kategorisinde ikinciliği elde ederek, şampiyonluğu Sırbistan’a kaptırdı. Türkiye Voleybol Federasyonu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Burhaniye Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen şampiyonaya Başkan Ali Kemal Deveciler de katıldı.