Başkan Arda “Halka Hesap Veriyoruz” etkinliğinde sunum yaptı

• 1 Ağustos 2022
Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, “Halka Hesap Veriyoruz” etkinliğinde hayata geçirdikleri projeleri anlattı.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Abdullah Arda Meydanı’nda düzenlenen “Halka Hesap Veriyoruz” etkinliğinde sunum yaptı. Başkan Arda’nın Gaziemir Belediyesi’nin projelerini anlattığı sunumu CHP Grup Başkanvekili ve Manisa milletvekili Özgür Özel, CHP PM üyesi ve İzmir milletvekili Ednan Arslan, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir milletvekili Kani Beko, Manisa milletvekili Bekir Başevirgen, CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan, İyi Parti Gaziemir İlçe Başkanı Sedat Dağ ve çok sayıda vatandaş izledi. İlk hedeflerinin tasarruf, kamulaştırma ve kamusal alanları genişletme olduğunu ifade eden Başkan Arda, bu kapsamda taşeron sistemini kaldırarak, 19 yeni temizlik aracı aldıklarını belirtti.