Çiğli Belediyesi spora yatırım yapmaya devam ediyor

• 1 Ağustos 2022

Başkan Utku Gümrükçü öncülüğünde binlerce gence dilediği branşta spor yapma imkânı sunan Çiğli Belediyesi, Cumhuriyet ve Demokrasi Parkı’nda yenileme çalışmaları yaptı. Yüzme Havuzu, bilardo salonu ve sportif aktivite alanını bünyesinde bulunduran Cumhuriyet ve Demokrasi Parkı’nda spor kompleksi açıldı. Başkan Utku Gümrükçü, “Sportif yatırımları toplumsal kalkınma açısından kıymetli buluyoruz. Göreve başladığımız günden itibaren spor aktivitelerini ve branşlarınıartırmak için yoğun bir çaba sarf ettik. Spor bilinci oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz,” dedi.