“Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası” düzenlendi

• 1 Ağustos 2022
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Kano Federasyonu işbirliğiyle “Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası” düzenlendi.

Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası’nda büyükler, gençler, yıldızlar, minikler, mini minikler erkekler ve kadınlar kategorilerinde 1000, 500 ve 200 metre yarışları düzenlendi. Sarısungur Göleti’nde düzenlenen şampiyonada 14 ilden 29 kulüp ve 265 sporcu madalya mücadelesi verdi. Şampiyonada dereceye giren takımlara ve sporculara ödülleri verildi. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genclik ve Spor Kulübü sporcusu Mehmet Ali Duman, C1 kategorisinde şampiyonluğa ulaştı. Kulüp, takım hâlinde Türkiye ikincisi oldu.