Kadıköy Belediyesi ücretsiz yaz atölyeleri düzenliyor

• 1 Ağustos 2022

Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da gençler ve çocuklar için ücretsiz yaz atölyeleri düzenliyor. Kadıköy Belediyesi Gençlik Sanat Merkezi’nde ses eğitiminden keman eğitimine kadar çeşitli sanat dallarında eğitimlerin verileceği atölyelere 14-22 yaş arasındaki Kadıköylü gençler katılabilecek. Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat merkezi’nde ise, 5-14 yaş arasındaki çocuklar için drama, müzik ve dans atölyeleri düzenlenecek. Gençlik Sanat Merkezi’nde farklı branşta kişisel gelişim çalışmaları yapan, konusunda uzman eğitmenler hizmet verecek. Gençler, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yaratıcılıklarını kullanarak ürettikleri eserleri sergileme fırsatı da bulacak. Katılımcı sayısı en az 10, en fazla 16 kişi olacak.