“Kadınların Gizemli Dünyaları” sergisi sanatseverlerle buluştu

• 1 Ağustos 2022
Aydın Büyükşehir Belediyesi, Prof. Hayati Misman’ın “Kadınların Gizemli Dünyaları” adlı sergisini Tekstil Park Sanat Galerisi’nde vatandaşlarla buluşturdu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, önemli bir sanatçının eserlerini vatandaşlarla buluşturdu. Prof. Hayati Misman’ın gravür ve resimlerinden oluşan  “Kadınların Gizemli Dünyaları” adlı sergisi Tekstil Park Sanat Galerisi’nde açıldı. Açılışa katılan ve sanatçıyı Aydın’da misafir etmekten mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Özlem Çerçioğlu, “Sanat galerimiz Prof. Hayati Misman’ın eserlerine ev sahipliği yapıyor. Sanatçımızla vatandaşları buluşturduğumuz için mutluyuz. Herkesi Tekstil Park Sanat Galerisi’ne bekliyoruz,” dedi.