Kırşehir Belediyesi projelerini gerçekleştirmeyi sürdürüyor

• 1 Ağustos 2022
Kırşehir Belediyesi, saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, kentin farklı noktalarında yol, kaldırım ve peyzaj çalışmalarına devam ettirdiklerini belirtti. Başkan Ekicioğlu, “Geçen üç yıl içinde birçok projemizi hayata geçirdik, her türlü engellemelere ve zorluklara rağmen vatandaşlardan aldığımız destekle yeni projelere imza attık. Projelerimiz dahilinde mahalle ve caddelerdeki yol, kaldırım ve peyzaj çalışmalarını hızlandırdık. Çalışmalarımızı gerek sosyal medya gerek basın aracılığıyla vatandaşlarla paylaştık, paylaşmaya da devam ediyoruz. Her zaman şeffaflıktan yana olduk, bundan sonraki çalışmalarımızda da şeffaf olmayı sürdüreceğiz,” dedi.