Şehrin Ateşi Seramik Galerisi açıldı

• 1 Ağustos 2022
Odunpazarı Belediyesi, Şehrin Ateşi Seramik Galerisi’ni açtı.

Odunpazarı Belediyesi, Odunpazarı’nı kültürün, sanatın ve bilimin merkezi yapma iddiasını sürdürüyor. Yıl boyunca üç uluslararası, iki ulusal olmak üzere beş festivale ve çalıştaya imza atan Odunpazarı Belediyesi, Başkan Kazım Kurt’un talimatıyla tarihî bölgede seramik galerisi açtı. Şehrin Ateşi Seramik Galerisi adı verilen galerinin açılışında konuşan Başkan Kurt, “Halkımıza verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiriyoruz. Hiç kimsenin bundan kuşku duymasına gerek yok. Halkımıza verdiğimiz sözlerin arkasındayız,” dedi. Çalışmaları devam eden iki ayrı müze daha olduğunu belirten Başkan Kurt, bu müzelerin de yılbaşına kadar açılacağını belirtti.