Yenişehir Belediyesi’nin ücretsiz yüzme kursları başladı

• 1 Ağustos 2022

Atatürk Kültür Merkezi’ndeki Kişisel Gelişim Merkezi (KİGEM) atölyelerinde 13 farklı branşta eğitim veren Yenişehir Belediyesi, yüzme kurslarına da başladı. Çocuklar, Yenişehir Belediyesi’nin misafirhanesindeki yüzme havuzunda yüzme öğreniyor, aileler de ücretsiz pilates dersinden yararlanabiliyor. Yenişehir Belediyesi, açtığı kurslarla yüzlerce çocuğa ve gence destek veriyor. Yenişehir Belediyesi’nin kültür-sanat kurslarından yetişkinler de yararlanabiliyor.