Akhisar Belediyesi, aşure etkinliği düzenledi

• 15 Ağustos 2022

Akhisar Belediyesi geleneksel hâle getirdiği aşure etkinliğini yoğun katılımla gerçekleştirdi. Aşure etkinliğine muhtarlar, oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Başkan Besim Dutlulu, “Dostluk, kardeşlik, barış duygularının daha yoğun yaşandığı Muharrem ayına manevi değer katan aşure hayrımızı gerçekleştirdik. Herkesin Aşure Günü’nü kutluyorum, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum,” dedi.